Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim    

Pırlanta Yüzüğün İçinde Ne Yazar?

Pırlanta alacağınız sırada önemli olan bazı noktalara değinmenizde fayda vardır. Öncelikli olarak bilinmesi gerekenlerden biri pırlanta yüzüğün içinde ne yazar sorusunun cevabıdır. Pırlanta yüzüğün içerisinde genel olarak, üretici firmanın logosu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra altın ayarına yer verilmektedir. Örneklendirmek gerekirse Tektaş markasından alacağınız tektaş pırlantanın içerisinde yine markanın ismi ve kaç ayar olduğuna değinilmektedir. Bunlara ek olarak pırlanta firmalarının çeşitli alışkanlıklarına bağlı olarak pırlanta yüzüğün içerisinde farklı bilgilerin yer alması mümkündür. Bazı firmalar, logo ile altın ayarının yanı sıra pırlanta karat ayarını da yüzüğün içerisine eklemektedir.

Pırlanta yüzüğün içerisine yazılan yazılar, müşterilerin taleplerine göre de değişiklik göstermektedir. Evlenme teklifi edecek olan kişiler için isimlerin yazılması, kısa ve özel mesajların eklenmesi söz konusudur. Yani çiftlerin isimleri, isimlerinin baş harfi gibi detayların da tektaş pırlanta yüzük içerisinde görünmesi mümkündür. Kadınların hayallerini süsleyen, özel anlamlar taşıyan tektaşlar, yapılan eklentilerle beraber çok daha değerli bir hal almaktadır. Bu da yalnızca maddi değil manevi birer anlam taşımaları da sağlamaktadır.

Pırlanta Tektaş Yüzüklerin İçinde Ne Yazıyor?

Pek çok kişinin merak ettiği konu başlıklarından birisi pırlanta tektaş yüzüklerin içerisinde ne yazıyor olduğudur. Ayrıca pırlanta yüzüğün içinde ayar yazar mı sorusu da sıkça sorulmaktadır. Pırlanta yüzükler içerisinde yazılan yazılar altın montörünün kaç ayar olduğuna yer verilmektedir. Yazılan bu değerler de genel olarak 14K ve 18K gibi eklenmektedir. Böylece yazılan kısaltmalarla beraber altının saflık ayarı hakkında da bilgi verilmiş olmaktadır.

Genel olarak bilgilendirme yapmak gerekirse de satın alınan pırlanta yüzüklerin içerisinde 8K değerinin yazılı olması mümkündür. Bu değer, yüzüğün altın metalinin 8 ayar olduğunu göstermektedir. Pırlanta yüzük içerisinde sayı yazıyorsa bu da yine altının saflık değerini belirtmek için kullanılmaktadır.

Tektaş Yüzük İçinde Ne Yazılır?

Evliliğin sembolü olarak görülen tektaş yüzük içerisine tıpkı alyansta olduğu gibi yazılar yazılmaktadır. Bu yüzden, yüzüğün içini görenler, tek taş yüzüğün içinde ne yazar sorusunu yöneltmektedir. Genel olarak tektaş yüzüğün içerisinde özel yazılar yazılmaktadır. Sizler de mücevherlerinizi daha özel bir hale getirmek için istediğiniz yazıları yazdırabilirsiniz. Pırlantanızı satın alırken yazı yazdırma işlemi için ek bir ödeme yaptırmanıza da gerek kalmaz.

Tektaş yüzük içine isim yazdırma işlemi, şimdilerde olduğu gibi eski yıllarda da sıklıkla kullanılmıştır. Özellikle eski dönemlerde kalemkârların sanatı olarak görülmüştür. Şimdiki zamandaysa mekanik aletler yardımıyla kazıma işlemi yapılmaktadır. Gelişen teknolojiyle beraber bilgisayarlar, lazer teknolojisi kullanılmaktadır. Bu sayede istediğiniz yazıyı yazdırmanız oldukça kısa bir zaman dilimini kapsamaktadır. Yüzüğün içine yazı yazdırma işlemi genel olarak alyanslar ve tektaş yüzükler için geçerlidir. Ancak geçerli olan tüm yüzükler için yazı yazdırmanız mümkündür. Yüzüğün içerisinde boş olan kısma isteklerinizi yazdırabilirsiniz. Bu konuda karşınıza çıkan pek çok örnek de olacaktır. Örnekleri inceleyerek daha fazla fikir edinebilirsiniz.

Tektaş İçine Yazılan Yazılar Nelerdir?

Tektaş içerisinde altın ayarının, marka logosunun yanı sıra özel bazı eklentiler yapılmaktadır. Müşterilerin taleplerine göre, sevdiğiniz kadınla kendi isminizi yazdırabilirsiniz. Aynı zamanda sonsuzluk işareti, evlendiğiniz günün tarihi gibi birçok eklentiye yer verebilmeniz mümkündür. Genellikle iç tarafa yazılırken isminizi, evlenme teklifi edeceğiniz tarihi yazdırabilirsiniz. Tektaş yüzüklerde bulunan alan geniş değilse de o zaman bazı kısaltmalardan yararlanılarak yazdırma işlemi yapılmaktadır. Pırlanta yüzüğün içine yazı yazma süreci tektaş.com’da çok kolay. Seçtiğiniz font, sembol ve yazıyı canlı olarak yüzüğün üzerinde görebilirsiniz.

Back to Top
Heyecan verici yeni tasarımlar, kampanyalar ve çok daha fazlasını ilk öğrenen siz olun.


Ücretsiz Kargo

Ücretsiz Kargo ve Kolay İade

Tüm Tektas.com siparişlerinizde ücretsiz
olarak gönderim ve kolay iade imkanı sunuyoruz.

Sigortalı Gönderimler

Sigortalı Gönderimler

Siparişinizdeki ürünler size
ulaşana kadar %100 sigortalıdır.

Güvenli Alışveriş

%100 Güvenli Alışveriş Garantisi

Tektas.com'dan satın aldığınız
ürünler %100 garanti kapsamındadır.

Hizmetinizdeyiz

Hizmetinizdeyiz

Tektas.com'dan satın aldığınız
ürünler ömür boyu bakım garantilidir.