Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim    

Nişan Yüzüğü Seçiminde Nelere Dikkat Edilmesi Gerekir?

Nişan yüzüğü seçerken neye dikkat etmeliyim, en güzel nişan yüzüğünü nasıl seçerim diyorsan o halde en doğru adrestesin! Nişan, evliliğe atılan adımlardan biridir. İsteme, söz ve hemen akabinde gerçekleşen bu törende karşılıklı her iki tarafında birbiriyle evleneceğine dair vaadi olarak tanımlanıyor.

Geleneksel olarak nişan töreninde çiftlerin alyans takması gerekir. Nişan alyansları hem şık hem trend hem de altın olmalıdır. Tabi altın ya da gümüş olması tamamen bütçenize göre kendinizin karar vereceği bir husus olsa da genelde altın yüzükler tercih ediliyor diyebiliriz. Nişan yüzüğü seçimi konusunda sana yardımcı olabilecek püf noktaları hazırladık! İşte, nişan yüzüğünü seçerken dikkat etmen gerekenler ve püf noktalar…

Nişan Yüzüğü Kaç Gram Olmalıdır?

Nişan yüzüğü ya da alyans seçimi yaparken öncelikle tarzına göre seçim yapmalısın. Giyim tarzın, beğenilerin ve trendler baz alınarak doğru bir seçim yapman kolaylaşır. Genel olarak altın yüzük modellerinin tercih edildiğini vurgulamıştık. Gram, ayar ve tasarım konusu tamamen zevkine ve bütçene kalmıştır. Ancak genelde alyansların gramajları içi boş ya da dolu olmasına, tasarımına göre değişiyor.

Alyans seçimi yaparken gramajın düşük ve fiyatın daha cazip olmasını istiyorsan kesinlikle işçiliği az olan, düz alyanslar tercih etmen gerekiyor. Çünkü kalınlık, genişlik ve işçilik arttıkça alyansın gramajı da artıyor. Dolayısıyla bu da fiyatının yukarı yönlü değişmesine neden oluyor.

Alyans Seçmenin Püf Noktaları Nelerdir?

Alyans seçerken bazı püf noktaları dikkate alman hem cazip fiyatlı hem de trend bir seçim yapmana olanak sağlar.  Öncelikle alyansın modeline karar vermen gerekiyor. Hem senin hem de eşinin zevkine, tarzına hitap eden modelleri kafanda elemen seçim yapma konusunda sana yardımcı olacaktır.

Ayrıca daha önce de belirttiğimiz üzere bütçene göre ayar seçimine de karar vermen gerekiyor. En düşük 8 ayar olan ince alyans modelleri arasından tercih yapabilirsin. Çift nişan yüzükleri için hem cazip fiyatlı hem de trend modellere göz atmak istersen tektas.com kategorilerine göz gezdirebilirsin! Pırlanta, kadın, erkek, çift alyans modellerinin trend alternatiflerini her zaman burada bulman mümkün!

Nişan Yüzüğü Modelleri ve Fiyatları

Nişan yüzüğü dendiği zaman aklına sadece dümdüz alyanslar gelebilir. Ancak modeller bununla sınırlı değil! Senin tarzına hitap edebilecek sayısız nişan yüzüğü modelleri mevcut. Genelde tasarım olan bu yüzüklerin kalınlığı, ayarı ve işçiliği tamamen senin tercihine kalmış! Bir ömür boyu ellerinde eşinle taşıyacağın için seçimini titizlikle yapmak istediğini biliyoruz…

Modellerin tasarımı ve ayar detayları, gram miktarı fiyatların şekillenmesinde etkin rol oynuyor. İster çift halinde ister tekli farklı modeller de satın alabilirsiniz. Genel olarak sadece altın alyans modelleri nişan için tercih ediliyor. Fiyat skalası da aynı zamanda altın piyasasının mevcut durumuna göre değişiyor.

Nişan yüzüğü seçeneklerinde beyaz altın ya da sarı altın da tercih edebilirsiniz. Yine renk faktörünün de fiyatlarda etkin rol oynadığını hatırlatmak isterim. Hem zevkine hem de bütçene hitap eden şık, kullanışlı ve dayanıklı alyans nişan yüzüklerine göz atmak istiyorsan hemen tektas.com’u incelemelisin! En trend ve en cazip fiyatlı altın alyans seçeneklerine buradan kolayca ulaşıp güvenle siparişini oluşturabilirsin.

Back to Top
Heyecan verici yeni tasarımlar, kampanyalar ve çok daha fazlasını ilk öğrenen siz olun.


Ücretsiz Kargo

Ücretsiz Kargo ve Kolay İade

Tüm Tektas.com siparişlerinizde ücretsiz
olarak gönderim ve kolay iade imkanı sunuyoruz.

Sigortalı Gönderimler

Sigortalı Gönderimler

Siparişinizdeki ürünler size
ulaşana kadar %100 sigortalıdır.

Güvenli Alışveriş

%100 Güvenli Alışveriş Garantisi

Tektas.com'dan satın aldığınız
ürünler %100 garanti kapsamındadır.

Hizmetinizdeyiz

Hizmetinizdeyiz

Tektas.com'dan satın aldığınız
ürünler ömür boyu bakım garantilidir.