Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim    

Burçlara Göre Kolye Modelleri

Astroloji gün geçtikçe daha fazla insanın ilgi alanına girmeye devam ediyor. Hatta astroloji ile ilgilenmeyen kişiler dahi hangi burçtan olduklarını biliyorlar. Burcunu öğrenen kişiler ayrıca özelliklerini de öğrenmek istiyorlar. Burçların insan hayatı üzerinde önemli etkileri bulunur. Bunlar arasında olumlu etkilerin öne çıkması amacıyla insanlar burçlarına uygun aksesuarlar kullanırlar. Burca göre kolye kullanılması da burcun pozitif enerjisini üzerinize çekmeniz için yararlı olur.

Tektas.com marka olarak en şık ve dikkat çekici burç kolyeleri ile koleksiyonlarını hazırlıyor. Hazırlanan koleksiyonlarda bulunan şık kolyeleri kendinize ya da sevdiklerinize alabilirsiniz. Burçlara göre özel tasarlanan kolye modellerini kullanarak kendi tarzınızı oluşturabilirsiniz.

Bilindiği gibi 12 farklı burç bulunur ve insanlar doğum günlerine bağlı olarak bir burcun özelliklerini taşırlar. Siz de alacağınız burç kolye ile pozitif enerjiyi çekebilir aynı zamanda farklı bir tarz yaratabilirsiniz.

Burca Göre Kolye Nasıl Seçilir?

Burca göre kolye seçerken burcunuzun simgesini direkt olarak üzerinde bulunduran birbirinden şık modeller arasından seçim yapabilirsiniz. Aynı zamanda farklı tasarımları ile dikkat çeken kolyeleri de inceleyebilirsiniz. Sıradanlıktan uzaklaşarak farklılık yaratmayı arzulayan kişiler olabilir. Onların bu arzusunu tektas.com deneyimli ustaların elinden çıkan her biri şeşiz olan kolyeleri ile gerçekleştiriyor. Akrep burcu kolye uzun zincirli ya da daha kısa zincirli olarak kullanabilirsiniz.

İkizler burcu kolye kullandığınızda yenilikçi ve heyecan verici kişiliğinizi kolyenizde bulunan burç simgenizle ortaya koyabilirsiniz. Oğlak burçları çalışkan ve ailelerine bağlı olmaları ile burçlarının simgesini boyunlarında taşımaktan gurur duyarlar. Oğlak burcu kolye kullanarak siz de ailesine düşkün bir kişi olduğunuzu gösterebilirsiniz.

Burçlara Göre Doğal Taş Kolye

Burçların her birinin uğurlu olduğu ve onun enerjisi ile uyumlu olduğu bilinen doğal taşlar bulunur. Marka bu konuda yapılan araştırmaları dikkatle inceler. Ardından her burç ile uyumlu ve kullanılması yararlı olan doğal taşlardan özel tasarım kolyeler hazırlıyor. Burçlara göre doğal taş kolye modelleri arayan kişiler en şık ve yenilikçi modelleri marka tarafından hazırlanan koleksiyon içinde bulabilirler.

Burcuna uygun doğal taştan tasarlanan kolye kullanan kişiler pozitif enerjinin yanında şık görünümü ile çok memnun oluyor. Sahip olduğunuz burcun taşı nedir ve hangi taştan üretilen kolye almalıyım diye düşünüyorsanız burçlar ve taşlarının neler olduğu konusunda şu bilgiyi değerlendirebilirsiniz:

Burç Kolye Fiyatları

Astrolojideki burçlar birçok aksesuara hayat veren, onlara şıklık katan önemli parçalardandır. Birçok kadının yakından takip ettiği burçların takılarda kullanımı söz konusudur. Alışılmışın dışında bir kolye tarzı arayışında olanlar için burç kolye önerilebilir. Her burcun kendine has özelliklerini yansıtan bu modeller, özel günlerde kişiler için önemli bir hediye seçeneklerinden biri olabilir. Burç kolye fiyatları aynı olmayıp birtakım unsurlara göre farklılık gösterir. Kolyenin yapıldığı malzeme, taşlı ve işlemeli olup olmaması, gramı gibi unsurlar sayılabilir.

Gündelik yaşamda kullanımı tercih edildiği gibi bu kolyeler aynı zamanda özel gecelerde kıyafetleri tamamlayan özelliğe sahiptir. Abiye elbiseye aksesuar arayışında bulunan kadınlar için burç kolye tamamlayıcı bir unsur olabilir. Özellikle göğüs dekoltesine sahip bir elbisede zincirli burç kolye hem elbiseyi hem de şıklığı tamamlayabilir.

Kolyeler, kadınların gücünü ve asaletini simgeleyen önemli unsurlardan biridir. Estetik açıdan hoşluk katan kolyeler arasında kişiler burcunun kolyesini tercih ederek kıyafetlerini tamamlayabilir. Doğum günü, anneler günü, sevgililer günü ya da yılbaşı gibi özel ve önemli günlerde tercih edilebilecek hediyelerin başında gelir. Böylece kişiye değer verildiği de hissettirilebilir.

Back to Top
Heyecan verici yeni tasarımlar, kampanyalar ve çok daha fazlasını ilk öğrenen siz olun.


Ücretsiz Kargo

Ücretsiz Kargo ve Kolay İade

Tüm Tektas.com siparişlerinizde ücretsiz
olarak gönderim ve kolay iade imkanı sunuyoruz.

Sigortalı Gönderimler

Sigortalı Gönderimler

Siparişinizdeki ürünler size
ulaşana kadar %100 sigortalıdır.

Güvenli Alışveriş

%100 Güvenli Alışveriş Garantisi

Tektas.com'dan satın aldığınız
ürünler %100 garanti kapsamındadır.

Hizmetinizdeyiz

Hizmetinizdeyiz

Tektas.com'dan satın aldığınız
ürünler ömür boyu bakım garantilidir.