Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim    

Hediyelik Altın Kolye Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Hediyelik altın kolye satın alırken dikkate alman gereken çok önemli detaylar var! Pek çok yer altın kolye satışı yaptığını iddia etse de çoğu sadece altın kaplamalar olabiliyor. İlk dikkat etmen gereken hususun bu olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Yani aldığın ürünün altın kaplama mı yoksa gerçekten altın olup olmadığını teyit etmelisin.

Bunun yanı sıra tercih edeceğin altın kolyeyi hangi amaçla aldığına karar vermen gerekiyor. Hangi amaçla satın alacağın kadar kime alacağın da oldukça önemli bir detay. Örneğin annene hediye alırken farklı eşine ya da sevgiline hediye alırken farklı hediyelik altın kolye modelleri arasından seçim yapman gerekir.

 

Hediyelik Altın Kolye Modelleri Arasından Nasıl Seçim Yapılmalı?

Altın kolye satın alırken dikkate alman gereken birden fazla detay mevcut. Sevdiğin ve değer verdiğin birine en iyi hediye seçeneği olan altın kolyeler 8 ayardan başlayarak yükseliyor. Bütçene göre ister 8 ayar ister 14 ayar, 22 ayar ya da 24 ayar tercih edebilirsin. Modeller ise geniş bir yelpazeye sahiptir. İster harfli ister özel figürlü seçenekler arasından tercih yapabilirsin. Bu tamamen sizin bütçe ve zevkinize kalmış bir durumdur.  En ucuzdan pahalıya doğru ayar sıralaması yapmak gerekirse de;

  • 8 ayar: Altın oranı az fiyatı düşük
  • 14 ayar: Altın oranı biraz daha fazla, fiyatı düşük
  • 18,22 ayar: Altın oranı fazla fiyatı yüksek
  • 24 ayar: Saf %99 oranında altın, fiyatı yüksek

Ayar detayları sıraladığımız gibidir. Bunun yanı sıra trend olan modeller arasından da seçim yapabilirsin. Örneğin yaşam çiçeği motifli altın kolye modelleri son yılların en popüler alternatifleri arasında dikkat çekiyor. Tektaş.com hediyelik altın kolye konusunda geniş ürün yelpazesine sahip. Birinci sınıf ürünleri ve trend modelleri arasından seçim yaparak güvenle satın alma deneyimi yaşayabilirsiniz.

Hediyelik Altın Kolyelerde Ayar Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Altın kolye hediye etmek istiyorsanız önce bütçenizi belirlemeniz yararlı olacaktır. Çünkü altın hediyelik kolye seçeneklerinde fiyatlar ayar detayına ve modele göre değişiyor. Altın ayarı ne kadar düşükse fiyat skalası da bir o kadar düşük oluyor. En düşük altın kolye ayarı ise 8 ayardır. Ardından ise 14 ve 18, 22 ayar takip ediyor.

İster sevgiliye altın kolye ister anne ya da eşinize altın kolye alın! Hepsinde en önemli kıstas bütçe ve ayar detayı. Eğer satın aldığınız yer güvenilir bir yerse endişe duymanıza gerek kalmayacaktır. Ürünleri inceleyerek üzerinle ayarları olup olmadığına göz atabilirsiniz. Altın kolye setleri ya da tekli altın kolye modellerinin tamamı için ayar detayları geçerlidir.

Hediyelik Altın Kolye Fiyatlarında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Altın en değerli madenler arasında yer alıyor. Özellikle kadın ziynetlerinde, takılarında yoğun olarak kullanılıyor. Bu noktada en pahalı takı seçeneklerinin altın aksesuarlar olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca altın piyasası sürekli değişiyor. Bu değişim altın kolye fiyatlarına da doğrudan etki ediyor. O nedenle de hediyelik altın kolye seçenekleri için net fiyat skalası vermek mümkün değildir.

Hediyelik altın kolye fiyatları bunun yanı sıra ayarına, modeline ve işçilik düzeyine göre de değişiyor. Yani tercih edeceğin her modelde fiyat farklılığı söz konusu olacaktır. Hem cazip fiyatlı hem de orijinal altın hediyelik kolye modelleri satın almak incelemek üzere hemen Tektas.com ürünlerine göz atabilirsin.  Sayısız hediyelik altın kolye modelleri arasından seçim yapıp sepetine ekledikten sonra güvenli alışverişin tadını doyasıya çıkarabilirsin.

Back to Top
Heyecan verici yeni tasarımlar, kampanyalar ve çok daha fazlasını ilk öğrenen siz olun.


Ücretsiz Kargo

Ücretsiz Kargo ve Kolay İade

Tüm Tektas.com siparişlerinizde ücretsiz
olarak gönderim ve kolay iade imkanı sunuyoruz.

Sigortalı Gönderimler

Sigortalı Gönderimler

Siparişinizdeki ürünler size
ulaşana kadar %100 sigortalıdır.

Güvenli Alışveriş

%100 Güvenli Alışveriş Garantisi

Tektas.com'dan satın aldığınız
ürünler %100 garanti kapsamındadır.

Hizmetinizdeyiz

Hizmetinizdeyiz

Tektas.com'dan satın aldığınız
ürünler ömür boyu bakım garantilidir.