Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim    

En Yaygın Kulak Piercing İsimleri ve Yerleri

Kendi tarzınızı bulmanız ve tamamlamanız için takıları kullanmanız oldukça doğru bir adım. Aynı zamanda sizi yansıttığını düşündüğünüz pek çok takı çeşidiyle karşı karşıya gelmeniz de mümkün. Kolyelerden küpelere pek çok seçenek sunulmaya devam ediliyor. Aynı zamanda yeni dönemde piercing modelleri de ön planda tutuluyor. Yaygın olarak kullanılan piercing çeşitleri kulaktan kaşa, kaştan göbeğe pek çok farklı noktada tercih edilebiliyor. Son zamanlarda piercing modelleri için en çok tercih edilen bölge de kulak olarak geçiyor. Kulaklarda beklediğinizden de şık duran, tüm dikkatleri üzerine çeken modeller olduğunu görebiliyorsunuz. Özellikle gümüş piercing modelleri büyük beğeniler topluyor.

Kulakta pek çok bölgede piercing kullanımının temel nedeni bu bölgede kıkırdağın yoğunlukta olması. Genel olarak kulakta farklı şekillerle kullanımı mümkün. Ayrıca kıkırdak piercing modellerinin kullanımı için muhakkak kulağınızın delinmesi gerekmiyor. Kullanacağınız modeller içerisinde sıkıştırmalı piercing seçenekleri de yer alıyor. Sizler de bu modelleri tercih ederek kendi tarzınızın hareketlenmesini sağlayabilirsiniz. Kendinize farklı bir dokunuş yapmak, kulak piercing kullanmak istiyorsanız o zaman hangi modellerin kullanıldığını ve kulakta nerelere takıldığını inceleyebilirsiniz.

Kulak Piercing Yerleri Nelerdir?

Kulak piercing çeşitleri kulak bölgesinde hem kıkırdak dokuya hem de yumuşak dokuya takılabilmektedir. Bundan ötürü kulağınızı deldirmeden önce bu konu hakkında derin bir araştırma yaptırmalısınız. Araştırmalarınızın sonucunda sizler de kulağınızın tam olarak neresine piercing yaptıracağınızı belirlemiş olursunuz. Son dönemlerde popüler olan kulak piercing yerleri de pek çok kişi tarafınca bilinmektedir. Bu yerleri liste halinde sıralamak da mümkün.

  • Lobe piercing,

  • Köprü piercing,

  • Daith piercing,

  • Conch piercing,

  • Tragus piercing,

  • Snug piercing,

  • Helix piercing ve daha farklı seçenekler verilebilmektedir.

Kulağa takılan piercing çeşitleri şıklık kazanmanıza yardımcı olur. Ancak unutulmaması gerekir ki orbital piercing ve diğer noktalarda özel bakım ihmal edilmemelidir. Gerekli bakım yapılmadığı zaman o noktada yara oluşması muhtemeldir. Sizler piercing kullanmaya karar verdiğiniz zaman piercing isimleri gibi piercing bakımı hakkında da bilgi sahibi olmalısınız.

Kulak Piercing İsimleri Nelerdir?

Son günlerde popüler olan kulak piercing seçenekleri şıklık ve farklılık kazanmak isteyenlerin tercihi. Detaylı olarak incelediğiniz zaman şekilleri ve boyutlarıyla birbirinden ayrıldığını da görebilirsiniz. Piercing modelinin yakışmayacağı bir görünüm elde etmekse oldukça zor. Bu yüzden sizler de pek çok ortama katılırken piercing modellerini kullanabilirsiniz.

En popüler piercing isimleri hakkında bilgi almak istiyorsanız da karşınıza üç farklı tür çıkar. Duş kulak, iç kulak ve lob piercing modelleri ön plandadır. En yaygın olarak kullanılan türse lobe piercing olarak biliniyor. Daha fazla kullanılmasının temel nedeniyse hem daha kolay takılması hem de daha az acı vermesi olarak geçiyor.

Kulak Piercing Bölgeleri Nelerdir?

Kulak piercing bölgeleri içerisinde yer alan seçeneklerden birisi Tragus piercing olarak geçiyor. Abartısız ancak göz alıcı görünmek istiyorsanız uygun bir seçenek olacaktır. Eski dönemlerden beridir popüler olan bu seçenek, şık görünmek isteyenlerin tercihidir.

Helix piercing kulağın üst kıkırdak kısmına uygulanmaktadır. Daha farklı bir tarz oluşturmak ve takı stilinizi kişiselleştirmek istiyorsanız tercih edebilirsiniz. Bu bölge üzerinde yalnızca bir değil, birden fazla piercing kullanımınız da mümkündür.

Lobe piercing sadece kadınlar tarafından değil erkekler tarafından da kullanılıyor. Sıkça karşılaşabileceğiniz bölge olmasının yanında genellikle top küpeler tercih ediliyor. Son dönemlerde de sıkça altın küpeler öne çıkmaya devam ediyor. Orbital piercing kullanımı da ismiyle bağdaşıyor. Kulağın belirli bir kısmının yörüngesinde dönen piercing olarak geçiyor. Aynı bölge üzerinde iki delik açılıyor ve her iki uça birer küpe geçiriliyor. Yaygın olaraksa dış kulakta kullanılmaya devam ediliyor.

Kulak kepçesinin orta kısmındaki kıkırdağın delinmesinin sonucunda daith piercing takılmış oluyor. Kendini daha farklı hissetmek, şıklık kazanmak isteyenlerin ilk tercihleri arasında yer alıyor. Doğru şekilde bakımının yapılmasıyla beraber iyileşme hızının da artacağı aktarılıyor. Bu seçenekleri ise snug piercing gibi seçeneklerle çoğaltabiliyorsunuz.

Back to Top
Heyecan verici yeni tasarımlar, kampanyalar ve çok daha fazlasını ilk öğrenen siz olun.


Ücretsiz Kargo

Ücretsiz Kargo ve Kolay İade

Tüm Tektas.com siparişlerinizde ücretsiz
olarak gönderim ve kolay iade imkanı sunuyoruz.

Sigortalı Gönderimler

Sigortalı Gönderimler

Siparişinizdeki ürünler size
ulaşana kadar %100 sigortalıdır.

Güvenli Alışveriş

%100 Güvenli Alışveriş Garantisi

Tektas.com'dan satın aldığınız
ürünler %100 garanti kapsamındadır.

Hizmetinizdeyiz

Hizmetinizdeyiz

Tektas.com'dan satın aldığınız
ürünler ömür boyu bakım garantilidir.