Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim    

Kolyeler Nasıl Kombinlenmelidir?

Kadınların en çok kullandıkları aksesuarlar arasında kolyeler bulunuyor. Kolye takarken bunu kıyafetleri ile nasıl kombin yapacağı ise akıllardaki en önemli soru oluyor. Kolye kombin yaparken kolyenin özelliği gibi giyilen kıyafetin ve kullanılan diğer aksesuarların da uyum içinde olması gerektiğinin bilinmesi gerekir. Kolyeler farklı uzunlukta zincirden, altın, gümüş ya da çelikten, değerli taşlardan tasarlanabilir.

Altın kolye kadınların en çok tercih ettiği aksesuarlar arasında yer alır. Elbette her kolyenin her kıyafet ile kombin yapılması mümkün olmaz. Bunun için bazı noktalara dikkat edilmesi gerekir. Kolyelerin kıyafetler ile nasıl kombinleneceği konusunda çeşitli fikirler bulunur. Bu fikirler önemli olmakla birlikte her insanın kendi tarzını oluşturması önemlidir.

Kolye Kombin Fikirleri

Kolye kombin yaparken dikkat edilmesi gereken nokta giyilen kıyafet oluyor. Dekoltesi derin olan kıyafetler ile uzun kolye kombinleri çok uygun oluyor. Aynı şekilde uzun kolyeleri gömlek, elbise ve boğazlı kazak ile de kullanmanız mümkün olur.

Bunun yanında daha kısa zincirli olan kolyeler ise neredeyse tüm kıyafetler ile kombin yaparak kullanılabilir. Aksesuar kullanarak güzelliğinize güzellik katabilirsiniz. Bilmelisiniz ki kolyenin modelinden daha çok önemli olan onu sizin nasıl taşıdığınızdır. Özgüveni yüksek ve tarz sahibi kadınlar kıyafetleri ile olduğu gibi takıları ile de girdikleri her ortamda dikkatleri üzerlerinde toplayabiliyorlar. Kombin kolye yaparken dikkat etmeniz gereken noktalar arasında ise şunlar yer alır:

  • Gösterişli modelde olan kolyeleri daha çok sade kıyafetler ile kombin yapmalısınız.

  • Uzun zincirli kolyeleri derin dekolteli kıyafetlerde ya da boğazlı kazaklarda tercih etmelisiniz.

  • Kullanacağınız kolyelerin tarzınıza uygun olmasına dikkat etmelisiniz sadece moda diye size yakışmadığını düşündüğünüz takıları kullanmamalısınız.

 

 

İnci Kolye Kombinleri Nasıl Yapılır?

İnci kolyeler kadınların en çok beğendikleri takılar arasında yer alır. İnci kolye kombini gündüz olduğu gibi gece kıyafetleri ile de yapılabiliyor. Sahip olacağınız inci kolye ile özel davetlerde dahi en şık kadın olarak tüm bakışları üzerinizde toplayabilirsiniz. İnci kolye her yaştan kadına yakışır. Abiye elbiseler ile olduğu gibi gün içinde giyilen sade elbiseler ile de inci kolyelerin kullanılması mümkün oluyor.

Tektas.com markası tarafından her yeni sezonda beğeninize sunulan kolye modelleri arasında inci kolyeler öne çıkıyor. İnci kolye kullandığınızda dikkat etmeniz gereken en önemli nokta farklı kolye modellerini birlikte kullanmamanızdır. İnci zarifliği ile tek başına kullanılması yeterli olur. Üçlü kolyeler kombin yapmak istediğinizde ise üçlü olarak tasarlanan kolyeleri alabilir ya da birbiri ile uyumlu farklı kolyeleri bir arada kombin yapabilirsiniz.

Erkek Kolye Kombinleri

Erkek kolye kombinleri dikkatle yapıldığında erkeğin çok daha karizmatik görünmesi mümkün olur. Erkekler için tektaş.com tarafından hazırlanan kolye modellerini inceleyebilirsiniz. Bunlar arasından tarzınızı yansıtan modelleri seçebilirsiniz. Gömlek giyen erkekler uzun zincirli kolyeleri tercih ederken spor giyinen erkekler için kısa zincirli kolyelerle de kombinleri mükemmel olabilir.

Kolyeler genellikle ucunda olan kolye uçları ile tercih edilirler. Bunun yanında bazı kolyeler sadece şık zincir olarak da kullanılabilir. Zincir kolye kombin yaptığınızda sade takılarla da çok şık olmanın mümkün olduğunu ortaya koyabilirsiniz. Zincir kolyelerinizi tek başına ya da farklı kolyeler ile bir arada kullanabilirsiniz. Marka tarafından her yeni sezonda yeni modeller tasarlanıyor. Bu modeller ile kadınların olduğu gibi erkeklerinde şık ve zarif görünmeleri mümkün oluyor. Siz de kendinize ya da sevdiklerinize bu şık kolyeler arasından seçimler yapabilirsiniz.

Back to Top
Heyecan verici yeni tasarımlar, kampanyalar ve çok daha fazlasını ilk öğrenen siz olun.


Ücretsiz Kargo

Ücretsiz Kargo ve Kolay İade

Tüm Tektas.com siparişlerinizde ücretsiz
olarak gönderim ve kolay iade imkanı sunuyoruz.

Sigortalı Gönderimler

Sigortalı Gönderimler

Siparişinizdeki ürünler size
ulaşana kadar %100 sigortalıdır.

Güvenli Alışveriş

%100 Güvenli Alışveriş Garantisi

Tektas.com'dan satın aldığınız
ürünler %100 garanti kapsamındadır.

Hizmetinizdeyiz

Hizmetinizdeyiz

Tektas.com'dan satın aldığınız
ürünler ömür boyu bakım garantilidir.