Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit    

Takılarla Düğün Konseptleri: Tematik Düğün Tasarımlarında Takıların Rolü

9 Temmuz 2024

Takılarla Düğün Konseptleri: Tematik Düğün Tasarımlarında Takıların Rolüİki kişinin aynı yolda yürümek adına çıktıkları yolculuğu simgeleyen düğünler, kişinin hayatında en unutulmaz anlarından biri olarak yer alır.

Düğünler hem karşıladıkları değer ile hem de seven insanların bir arda eğlenmesini içeren konsepti ile önemli organizasyonlardır. Bu anlamda her ayrıntısı incelikle ayarlanan düğünlerin mekân düzenlenmesi, seçilen teması, giyilen kıyafet ve aksesuarlar, kişilerin zevk ve isteklerine göre değişim gösterir.

Özellikle gün geçtikçe rağbet gören tematik düğün temaları, klasiklerin dışına çıkmayı seven özgün ruhlu çiftler tarafından sıklıkla tercih edilir. Bu tarz düğünlerde mekân seçimi ve tasarımın yanı sıra giyim ve aksesuar seçimi ayrıca önem taşır.

Konseptin ruhuna uygun takılar, kombinleri tamamlaması ve özgün tasarımları ile zevkleri yansıtmasıyla sevilerek kullanılır.

Bohem Düğün Konseptine Uygun Takılar ile Özgür Ruhunuzu İfade Edin

Takılarla Düğün Konseptleri: Tematik Düğün Tasarımlarında Takıların RolüGünümüzün en trend düğün konseptleri arasında olan bohem tarzı düğün, doğal ve salaş şıklığı seven çiftlerin tercihi. Doğadan ilham alınan renklerin pastel tonları, rahat ve salaş oturma ve yeme alanları ile giyim tarzı bu konseptin en çarpıcı özellikleridir. Özellikte tercih edilen giyim ve aksesuarlar bohem tarzını yansıtmasıyla ayrıca önem kazanır.

Giyilen doğal tonlarda salaş elbise ile uyumlu altının doğadan gelen sıcak ve yumuşak tonu, eşsiz bir uyumlulukla bohem tarzına hitap eder. Özellikle göz hizasında bulunmasıyla dikkatleri üzerine toplayan küpeler, kadınların şıklığını ve tarzını ifade eder.

Bu küpelerden 14 Ayar Sarı Altın Halka Küpe, klasik ve bohem tarzı tanımlayan vazgeçilmez parçalarındandır. Bohem tarzın ince ayrıntılara önem veren tarzı ile uyumlu olarak ince işlemleri, küpeye hoş bir ayrıntı katar. Yine salaş ve şık tarzın tamamlayıcısı bileklikler, kadınların jestlerine hoş bir eda katarak dikkatleri üzerine çeker.

Bu bilekliklerden 22 Ayar Sarı Altın Toplu Halka Bilezik, altın bilekliğin üzerine takılan parıltılı top ve hareketli parçalardan oluşur. Bilekliğin bu özgün tasarımı, jest hareketlerinde gün ışınları altında hoş bir parıltı ile parlayarak kadınların ışıltılarına ışıltı katar. Ayrıca tasarımı ile de dikkatleri üzerine çeken bu bileklik, modern ve salaş şıklığın uyumunu bir arada yakalayan detayları ile de farklı düğün konseptleri kombinlerinde kullanılmaya uygun bir parçadır.

Vintage Düğün Konseptine Uygun Takılar ile Romantik Ruhunuzu İfade Edin

Takılarla Düğün Konseptleri: Tematik Düğün Tasarımlarında Takıların RolüGeçmişin naif, romantik ve estetik tarzını ifade eden vintage tarzı, düğün konseptlerinde nostalji seven çiftler tarafından sıklıkla tercih edilir. Vintage tarzının estetik ayrıntılarına önem veren doğal tarzı, insanları büyüleyerek unutulmaz bir düğün keyfi verir. Vintage düğün tasarımları ile uyumlu olarak giyim ve aksesuar seçimi yapmak bu konseptin en önemli özelliklerindendir. Geçmişten gelen esintileri taşıyan giysilerle uyumlu takılarla kombine estetik ayrıntı katmak bu konseptin en hoş özelliklerindendir.

14 Ayar Sarı Altın İnci Küpe, vintage giyim tarzının vazgeçilmez aksesuarlarındandır. İncinin naifliği ile gelen nostaljik his ile altının sarı tonundan gelen yumuşaklık eşsiz bir harmoni yakalayarak kulaklara zarif bir dokunuş katar. Yine sarı ve beyaz tonun uyumunun bir başka örneği olan 14 Ayar Sarı Altın Trend Kolye, özgün tasarımı ile modern ve nostaljiyi bir arada görmeyi seven zevk sahibi kadınların tercihidir. Birçok düğün konsepti modelleri ile uyumlu olabilen bu kolye zamansız tasarımı ile de takı dolaplarında her daim yerini korur.

Düğün organizasyon konseptlerinin vazgeçilmez markalarından tektaş.com, özgün tasarımları ile düğünlerde kadınların şıklığına şıklık katar. Tektas.com, yetenekli kadrosu ve el işçiliği ile en ideal parçaların üretimi gayesinde takılarda denge, simetri, ışık ve kontrast konusunda en doğru takıları üreterek kadınların zarafetine uygun tasarımlara imza atar. Ayrıca ücretsiz sigortalı ve özel kutularda sertifikalı gönderimi ile sizlere keyifli bir alışveriş yolculuğu sunar.

Back to Top
Heyecan verici yeni tasarımlar, kampanyalar ve çok daha fazlasını ilk öğrenen siz olun.


Ücretsiz Kargo

Ücretsiz Kargo ve Kolay İade

Tüm Tektas.com siparişlerinizde ücretsiz
olarak gönderim ve kolay iade imkanı sunuyoruz.

Sigortalı Gönderimler

Sigortalı Gönderimler

Siparişinizdeki ürünler size
ulaşana kadar %100 sigortalıdır.

Güvenli Alışveriş

%100 Güvenli Alışveriş Garantisi

Tektas.com'dan satın aldığınız
ürünler %100 garanti kapsamındadır.

Hizmetinizdeyiz

Hizmetinizdeyiz

Tektas.com'dan satın aldığınız
ürünler ömür boyu bakım garantilidir.