Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim    

Sevgililer Gününde Yapılabilecek Güzel Fikirler

 

Sevgililer günü geçmişten bugüne çiftlerin sevinçle kutladığı özel günlerden biridir. Dünya üzerindeki pek çok ülke tarafından kutlanan ve partnerlerin birbirlerine olan sevgilerini pekiştirdikleri sevgililer gününde genel olarak çiftler birbirine hediye alır. Bununla beraber daha farklı ve unutulmaz etkinliklerle sürpriz yapmayı sevenler de vardır. Yine de kıymetli ve özellikle manevi değer taşıyan armağanlar hem kadınları hem de erkekleri mutlu eder.

Partnerler birbirlerine karşı daima sevgilerini ve bağlılıklarını gerek sözel gerek fiilen göstermelidir. Ancak bazı günlerde bağlılığın ve aşkın daha fazla hissettirilmesi rutini kırmaya yardımcı olur. Böylece ilişkiler daha sağlam ve hareketli hale gelir. Bu kapsamda kutlanan sevgililer gününde partnerinize şık ve değerli bir hediye seçerek onun gönlünü yeniden fethedebilirsiniz. Alacağınız hediye için paylaşacağımız önemli ipuçlarını takip ederek en doğru seçimi yapabilirsiniz.

 

Işıltı Dolu Yüzüklerle Bu Özel Günü Özgün Hale Getirin

 

Takılar özellikle kadınların ilgisini çeken aksesuarlardır. Sevgililer gününde neler yapılabilir sorusuna basit ancak özen isteyen cevap elbette takı armağan etmek olacaktır. Rastgele seçilen takının partneriniz üzerinde güçlü bir etki oluşturması düşük bir ihtimaldir. Bu yüzden takı seçiminde eşinizin kişisel zevkini göz önünde bulundurmanız gerekir. Böylece partneriniz aldığınız takıyı severek ve isteyerek kullanacak, size minnettar kalacaktır.

Takı denince akla gelen ilk aksesuar yüzüktür. Son dönemlerin trendi haline gelen pırlanta baget yüzük modelleri arasından eşinizin zevkine göre bir seçim yapabilirsiniz. Sadece baget yüzükler değil birbirinden farklı biçimlere ve detaylara sahip olan yüzük modelleri de eşinizin ilgisini çekebilir. Kurdele, kalp, oval, sekizgen, yuvarlak, çiçek, altıgen figürlerle detaylandırılan yüzükler hem sade hem de gündelik hayatta rahatlıkla kullanılabilen ürünlerdir.

Pırlantanın ışıltısına karşı koyamayanlar için tamtur pırlanta yüzüklerle birlikte tektaş pırlanta yüzükler de mevcuttur. Farklı kesimlere de konumlandırmalara sahip olan pırlanta detaylı yüzükler parlaklığıyla ön plana çıkar. Bu modellerin çoğu gündelik yaşamda kullanılabilen, bir kısmı ise özel davetlerde kullanılması uygun olan ürünlerdir. Beştaş pırlanta yüzükler de popülerliğini korumaya devam eden aksesuarlar arasında yerini almış durumdadır.

 

 

Kolye ve Küpelerin Tamamlayıcı Etkisini Yakalayın

Küpe ve kolyeler birbirlerini tamamlayan takılardır. Bu takılar arasında bulunan altın baget kolye modellerini hem küpelerle hem de yüzüklerle kombinlemeniz mümkündür. Damla ve kalp figürlü kolyelerin yanı sıra daha eğlenceli bir görünüme sahip olan kuş, kaplumbağa, uğur böceği, kutup yıldızı, balerin, tavşan, unicorn, yonca, yunus figürleri de oldukça ilgi çekicidir. Bu kolyeleri renkli harf detaylı küpelerle beraber eşinize hediye edebilirsiniz.

Daha ağırbaşlı bir küpe ve kolye ikilisi armağan etmek isterseniz top ya da halka küpeleri tercih edebilirsiniz. Bu küpelerle beraber floral, baget, topaz pırlanta detayına sahip kolyeleri seçebilirsiniz. Safir, zümrüt, elmas gibi çeşitli taşlarla zenginleştirilmiş olan kolye çeşitlerine göz atabilir, partnerinizin zevki doğrultusunda en uygun seçimi yapabilirsiniz. Dilerseniz yalnızca küpe ya da yalnızca kolye alabilirsiniz. Ancak bu iki takıyı beraber almanız daha hoş olacaktır.

Bileklere Zarif Bir Dokunuş

Yüzük, kolye ve küpeler kadar bileklikler de oldukça şık takılardır. Özellikle altından imal edilen bileklik modelleri diğer takılarla uyumu yakalamayı mümkün kılabilir. Eşinize sade bilekliklerin yanı sıra kelebek, çilek, yıldız, kuyruklu yıldız, sonsuzluk, kuş, kaplumbağa, kalp, tonca, yaprak, deniz kabuğu figürlü tatlı modeller arasından seçim yapabilirsiniz. Bu bileklikler sevimli görünümleriyle çok daha dikkat çekici ve samimi bir duruş sergilediği için eşiniz bu armağanınızı sevinçle karşılayabilir.

Dilerseniz bu özel gün için kullanacağınız tüm takıları tektaş.com üzerinden güvenle satın alabilirsiniz.

 

Back to Top
Heyecan verici yeni tasarımlar, kampanyalar ve çok daha fazlasını ilk öğrenen siz olun.


Ücretsiz Kargo

Ücretsiz Kargo ve Kolay İade

Tüm Tektas.com siparişlerinizde ücretsiz
olarak gönderim ve kolay iade imkanı sunuyoruz.

Sigortalı Gönderimler

Sigortalı Gönderimler

Siparişinizdeki ürünler size
ulaşana kadar %100 sigortalıdır.

Güvenli Alışveriş

%100 Güvenli Alışveriş Garantisi

Tektas.com'dan satın aldığınız
ürünler %100 garanti kapsamındadır.

Hizmetinizdeyiz

Hizmetinizdeyiz

Tektas.com'dan satın aldığınız
ürünler ömür boyu bakım garantilidir.