Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim    

En Anlamlı Bileklik Modelleri Nelerdir?

Bileklikler kadınlar ve erkeklerin kullanmaktan hoşlandıkları takılar arasında yer alıyor. Tektas.com her yaştan insanın beğenerek kullanacağı birbirinden şık bileklik modellerini beğeninize sunuyor. Değişen beğeniler ve moda trendleri nedeniyle yeni koleksiyonları da marka hazırlamaya devam ediyor. En son trend olarak dikkat çeken ise anlamlı bilekliklerdir. Anlamlı bileklik kendinize ya da sevdiklerinize almak istediğinizde markanın modellerini inceleyebilirsiniz.

Günlük yaşamda olduğu gibi akşam katılacağınız davetler içinde bileklik modellerini tercih edebilirsiniz. Alacağınız bileklikler ile kıyafetlerinizi kombin yapabilir ve çok daha şık görünebilirsiniz.

Altın bileklikler özellikle kadınlar için çok sayıda modelde ve üzerinde bulunan taşlarla da özgün olarak tasarlanıyor. Üzerinde tanışma tarihinizin ya da yıldönümünüzün tarihi olan çift bileklikleri alabilirsiniz. Sevgiliniz ile kullanacağınız çift bileklikleri ile yan yana olmadığınız anlarda dahi sevginizi ortaya koyabilirsiniz. Ayrıca sevgili bilekliği takıyor olması ile onun bir sevgilisi olduğunun da anlaşılmasını sağlayabilirsiniz.

Şık ve Özgün Anlamlı Sevgili Bileklikleri

Anlamlı sevgili bileklikleri trend olmaya devam ediyor. Günümüzde sadece gençler değil yetişkinler de sevgilileri ve eşleri ile çift bileklikleri kullanıyorlar. Sevginin aşkın ölümsüzlüğünü kanıtlayan bileklileri kollarından hiç çıkartmıyorlar. Siz de Tektaş markası tarafından tasarlanan şık, zarif bileklikleri kendinize ve sevdiğinize alabilirsiniz. Sevdiğinizle olduğu gibi yakın arkadaşınız ile de çift bilekliği alabilir ve arkadaşlığınızın sonsuza kadar süreceğini bu şekilde kanıtlayabilirsiniz. Son zamanlarda trend olan çift bileklik modelleri arasında şunlar bulunuyor:

  • Nazar boncuklu çift bileklikleri

  • Üzerinde isim, tarih bulunan çift bileklikleri

  • Roma rakamlı çift bileklikleri

  • Sonsuzluk çift bileklikleri

Şık Tasarımlı Özel Taşlı Bileklik Çeşitleri Neler?

Bileklik modelleri özellikle kadınlar tarafından çok kullanılan takılar arasında yer alıyor. Üzerinde özel taşlar olan bileklikler ile ışıltılı bir görünüm elde etmesi sağlanıyor. Pırlantalı su yolu bileklikler gibi aynı zamanda üzerinde elmas, zirkonyum gibi taşların olduğu özel taşlı bileklikler kadınlar tarafından çok beğeniliyor. Üzerinde taşlar olan bilekliğinizi günlük kıyafetleriniz ile olduğu gibi abiye kıyafetleriniz ile de rahatça kullanabilirsiniz.

Altının parlak görünümü özel taşlar ile birleştiğinde çok şık ve zarif bileklikler ortaya çıkıyor. Doğal taşların üzerinde olduğu bileklikler aynı zamanda size pozitif enerji verirler. Özel taşlı bileklik takarak aynı zamanda üzerinizde bulunan negatif enerjiden kurtulabilirsiniz. Her kıyafetle kombin yapabilirsiniz.

Anlamlı Çift Bileklikleri Fiyatları

Anlamlı çift bileklikleri fiyatları konusunda en uygun çözümleri tektas.com müşterilerine sunuyor. Altın fiyatları tüm dünyada artmaya devam ederken marka bu artışa fiyatlarını arttırmayarak dur diyor. Anlamlı çift bilekliklerini kullandığınızda şık olmanın yanında yan yana olmadığınız anlarda dahi aranızdaki bağın sağlam kalmasını sağlayabiliyorsunuz. Sevgilinize özel bir hediye alırken en güzel seçenekler arasında çift bileklikleri yer alıyor. Üzerinde sadece sizin anlayacağınız mesajlar olmasını sağlayabilir ya da gören her insanın sizin sevgili olduğunuzu anlamasını sağlayan açık mesajlar olmasını sağlayabilirsiniz.

Erkeklerin daha sade bileklik modellerini tercih ettikleri bilinir. Bundan dolayı çift bilekliklerinin bir kısmı kadınlar için daha gösterişli, ışıltılı ve renkli bilekliklerden olurken erkekler için daha sade tasarımlı oluyor. Özel taşlardan tasarlanan çift bileklikleri de kadınlara ve erkeklere uygun olarak tasarlanıyorlar. Sevdiğinizle birlikte takmak için çift bilekliği almak için dışarı çıkmanıza gerek bulunmuyor. Markanın sitesinde yer alan bileklikleri inceleyebilir ve beğendiğiniz modeli hemen sipariş verebilirsiniz.

Back to Top
Heyecan verici yeni tasarımlar, kampanyalar ve çok daha fazlasını ilk öğrenen siz olun.


Ücretsiz Kargo

Ücretsiz Kargo ve Kolay İade

Tüm Tektas.com siparişlerinizde ücretsiz
olarak gönderim ve kolay iade imkanı sunuyoruz.

Sigortalı Gönderimler

Sigortalı Gönderimler

Siparişinizdeki ürünler size
ulaşana kadar %100 sigortalıdır.

Güvenli Alışveriş

%100 Güvenli Alışveriş Garantisi

Tektas.com'dan satın aldığınız
ürünler %100 garanti kapsamındadır.

Hizmetinizdeyiz

Hizmetinizdeyiz

Tektas.com'dan satın aldığınız
ürünler ömür boyu bakım garantilidir.