Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim    

Düğünlerde Takılabilecek Bilezikler

Düğünlerde Takılabilecek BileziklerCezbedici parlaklığı, kendine has yumuşaklığı ve asla azalmayan pahasıyla altın takılar günümüzde de pek çok kişinin tercihidir. Hem gündelik yaşamda hem de özel davet, gün ve gecelerde kullanıma uygun altın takı modelleri kadınların ilgisini çekmeyi sürdürür. Sadece süslenme ürünü değil aynı zamanda önemli bir yatırım aracı olarak görülen altın özellikle evlilik törenlerinde evini yeni kuran çiftlere armağan edilmek üzere temin edilir.

Evlenen çiftin yakınları düğünde nakit para yerine altın takar. Çünkü altın hiçbir zaman değer kaybetmez. Paranın değerini yitirmesi altını etkilemez çünkü altın kıymetli bir madendir. Bu sebeple düğün armağanları arasında vazgeçilmez olan ürünlerden biridir. Pek çok kişi ilk kez altın takı seçme deneyimi yaşayacağı için nasıl bir ürün tercih etmesi gerektiğini kestiremeyebilir. Düğün için bilezik modellerine göz atmak en ideal seçimdir.

Düğünde Takılabilecek Bilezik Modeli Hangisidir?

Düğün, birbirini seven iki insanın hayatını birleştirmesi amacıyla yapılan organizasyondur. Bu organizasyonda hem gelin hem de damat tarafı geline altın takı takar. Türk geleneklerinde önemli bir yere sahip olan takı takma töreninde çoğunlukla altın bilezik kullanılır. 22 ayar burma bilezik, en çok tercih edilen modeller arasında kendine yer bulur. Bunun yanı sıra kelepçe, Ajda, yatırımlık model bilezikler de düğün için ideal ürünler arasında bulunmaktadır.

 

 

Düğünde Takılacak Bilezik Seçiminde Nelere Dikkat Edilmeli?

Düğünlerde Takılabilecek BileziklerTürk kültüründe geline bilezik takmak oldukça önemli bir gelenektir. Bilezik, gelinin takı olarak kullanabileceği, ihtiyaç duyduğu takdirde bozdurarak nakit paraya çevirebileceği bir yatırım aracıdır. Bu sebeple düğünlerin vazgeçilmez hediyesidir. Gramaj bakımından diğer takılardan ağır olması bileziğin daha da kıymetli olmasını sağlar. Düğün hediyelik bilezik modelleri arasından yapılacak doğru seçim geline unutulmaz bir armağan takdim etmeyi mümkün hale getirecektir.

Hem zarafeti hem de şıklığıyla ön plana çıkan bilezik modelleri gelini memnun edecek ürünlerdir. Ancak elbette her gelin şaşaalı takı sevmeyebilir. Minimalist bir yaşamı benimseyen kişiler sade ve göze batmayan parçaları tercih edebilirler. Bunun için gelinin kişisel zevkini iyi bilmek gerekir. En doğru takı seçimi, hediyenin takdim edileceği kişinin beğeneceği model bazında yapılan seçimdir. Bu sebeple gelinin zevki konusunda ufak bir araştırma yapmakta fayda vardır.

Satın alınacak olan bilezik mutlaka güvenilir bir kuyumcudan temin edilmelidir. Ayrıca tek bir yerden değil birkaç yerden fiyat alınmalıdır. Böylelikle en uygun fiyatlı bilezik kolay bir şekilde satın alınabilir. Eğer bileziğin bozdurularak nakit paraya çevrileceği düşünülüyorsa ya da bu durum zaten dillendirilmişse yatırımlık, işçiliksiz bilezik modellerine göz atmakta fayda vardır. İşçiliksiz bileziklerde de birbirinden şık modellere rastlamak mümkündür.

 

Düğün Armağanı Bilezik FiyatlarıDüğünlerde Takılabilecek Bilezikler

Çiftlerin en güzel ve en özel gününde armağan edilecek olan bilezikler dikkatli bir biçimde seçilmelidir. Bu seçimde fiyat değerinin etkisi oldukça büyüktür. Düğün bilezik fiyatları düğün yapacak olan ailelerin mercek altına aldığı hususlardan biridir. Altın bilezik satın almak isteyenler bu takıların fiyatlarının sabit bir değere sahip olmadığı görürler. Çünkü söz konusu takıların değerine etki eden bazı unsurlar mevcuttur.

Altın bilezik fiyatlarını etkileyen en önemli unsur, altının gram fiyatıdır. Altın, devamlı olarak değişen değere sahip bir madendir. Bu sebeple altın bileziklerin fiyatları, altın fiyatlarının değişkenliğine ayak uydurur. Bunun yanı sıra altının modeli de fiyatını etkileyen önemli bir faktör olarak kabul edilir.

Sizler de arzu ettiğiniz tüm bilezik modellerini tektaş.com üzerinden inceleyebilir, hızla ve güvenle ister yatırım amacıyla ister takı olarak kullanmak için satın alabilirsiniz. Toplu, kelepçe ve trend bilezik modelleri için siteyi ziyaret etmeniz yeterlidir. Farklı gramajlarda ve her zevke uygun olan modeller tektaş.com da sizleri beklemekte!

Back to Top
Heyecan verici yeni tasarımlar, kampanyalar ve çok daha fazlasını ilk öğrenen siz olun.


Ücretsiz Kargo

Ücretsiz Kargo ve Kolay İade

Tüm Tektas.com siparişlerinizde ücretsiz
olarak gönderim ve kolay iade imkanı sunuyoruz.

Sigortalı Gönderimler

Sigortalı Gönderimler

Siparişinizdeki ürünler size
ulaşana kadar %100 sigortalıdır.

Güvenli Alışveriş

%100 Güvenli Alışveriş Garantisi

Tektas.com'dan satın aldığınız
ürünler %100 garanti kapsamındadır.

Hizmetinizdeyiz

Hizmetinizdeyiz

Tektas.com'dan satın aldığınız
ürünler ömür boyu bakım garantilidir.