Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim    

22 Ayar Takılar Yatırımlık Olur mu?

22 Ayar Takılar Yatırımlık Olur mu?Altın, yüzyıllardır takı yapımında kullanılan değerli bir madendir. Kullanımı köklü bir geçmişe dayanan bu maden günümüzde de önemini korumayı sürdürür. Özellikle kadınları cezbeden altın; bilezik, küpe, kolye, zincir, halhal, yüzük, toka gibi birbirinden güzel takılara dönüşür. Altın hem göz alıcı parlaklığı hem de dahası dolayısıyla hemen herkesin tercihi haline gelmiştir. Hatta çoğu birey yatırımlık bilezik satın alarak geleceğini garantilemeyi amaçlar.

Düğün, nişan, sünnet, doğum günü, evlilik yıldönümü ve daha pek çok özel gün için iyi bir hediye olan altın takılar uzun vadede kişiye yüklü miktarda para olarak dönüş yapabilir. İmkânı olan bireyler bu sebeple yatırımlık bilezik modelleri araştırması yaparak paralarının değerini korumak isterler. Eldeki paranın değerini muhafaza altına almayı mümkün kılan altın takılar iyi bir yatırım aracı olmaları dolayısıyla da yoğun bir ilgi görürler.

22 Ayar Bilezik Yatırım için Uygun mudur?

İnsan bazı zamanlar toplu paraya ihtiyaç duyabilir. Kimi zaman ev, araba gibi temel gereksinimler için kimi zamansa diğer harcamalar adına altınlarını bozduran pek çok birey vardır. Bu sebeple 22 ayar bileziklerin yatırım için uygun olup olmadığı merak konusudur. 22 ayar işçiliksiz yatırımlık bilezik modellerine bakıldığı zaman bu takıların yatırım için oldukça uygun bulundukları sonucuna rahatlıkla ulaşılabilir.

İşçiliksiz 22 ayar bilezikler işçilikli bileziklere kıyasla daha yüksek değerden bozdurulabilir. Çünkü işçilikli bilezikler bozdurulurken kuyumcu, işçilik değerini de bileziğe yansıtır. İşçiliksiz bilezik modelleri bozdurma işleminde daha kârlı çıkmayı mümkün hale getirir.

 

 

 

22 Ayar Yatırımlık Bilezik Modelleri

22 Ayar Takılar Yatırımlık Olur mu?

22 ayar altın takılar en sık tercih edilen ürünlerdir. 22 ayar, takının üretiminde kullanılan altın miktarını belirten bir ölçü olarak ifade edilebilir. Bu kapsamda 22 ayar altın takılarda %91,6 oranında saf altın bulunur. Bol miktarda altın içeren 22 ayar yatırımlık bilezik çeşitleri gün geçtikçe değer kaybeden paranın değerini korumak adına ideal bir tercihtir. Her ne kadar yatırım amacı güdülse de şık görünüme sahip olan yatırımlık bileklik ve bilezik modellerinin tercih edilmesi önerilir.

Altından imal edilen her bilezik kendine özgü şıklığı, parıltısı ve duruşuyla adından söz ettirir. Kadınların vazgeçilmezleri arasında yer alan altın bilezikler yeri geldiğinde bozdurulabilir ancak bozdurulana dek gerek gündelik hayatta gerekse özel gün ve gecelerde kullanılabilir. Yatırımlık burma bilezik en sık tercih edilen üründür. Bununla birlikte tel, kibrit çöpü, oluklu, Ajda bilezik gibi çeşitler de rağbet görmektedir.

 

 

 

22 Ayar Takılar Yatırımlık Olur mu?

22 Ayar Yatırımlık Bilezik Fiyatları

Yatırımlık bilezik fiyatları nakit parasını altına çevirmek isteyenlerin merak ettiği konular arasında bulunur. Ancak bu takılar için kesin bir fiyat değerinden bahsetmek mümkün değildir. Çünkü yatırımlık altın fiyatlarına etki etmekte olan birden fazla unsur mevcuttur. Bu unsurların başında altının devamlı olarak değişen fiyat değeri yer alır. Altın her an değişebilen değere sahip olduğu için yatırım amaçlı alınacak bileziğin fiyatı da an be an değişime uğrayabilir.

Yatırımlık altın bilezik fiyatları takının kaç gram olduğuna da bağlıdır. Gram arttıkça fiyat değeri doğal olarak yükselir. Altının ayarı da fiyatını belirlemede önemli bir unsurdur. Çünkü 22 ayarla 14 ya da 88 ayar bilezik aynı değerden satışa sunulmaz. 22 ayar bilezik, 14 ve 8 ayar bileziğe göre daha yüksek değere sahiptir. Kişi eğer yatırım amacıyla altın bilezik satın almayı planlıyorsa altın değerinin düşüşe geçtiği dönemi bekleyebilir. Böylece daha kârlı bir alışveriş sağlamış olur.

Tektas.com, Türkiye'nin köklü ve güvenilir öncü mücevherat markalarından birisidir. Tektas.com’un kaliteli ürünleri ve müşteri memnuniyetine verdiği önem, altın takılarda yatırım yapmak isteyenler için güvenilir bir tercih olmasını sağlamaktadır. 22 ayar küpe, bileklik, bilezik ve yüzükleri sitede kolayca bulabilir, inceledikten sonra kolay ve güvenilir şekilde satın alabilirsiniz.

Back to Top
Heyecan verici yeni tasarımlar, kampanyalar ve çok daha fazlasını ilk öğrenen siz olun.


Ücretsiz Kargo

Ücretsiz Kargo ve Kolay İade

Tüm Tektas.com siparişlerinizde ücretsiz
olarak gönderim ve kolay iade imkanı sunuyoruz.

Sigortalı Gönderimler

Sigortalı Gönderimler

Siparişinizdeki ürünler size
ulaşana kadar %100 sigortalıdır.

Güvenli Alışveriş

%100 Güvenli Alışveriş Garantisi

Tektas.com'dan satın aldığınız
ürünler %100 garanti kapsamındadır.

Hizmetinizdeyiz

Hizmetinizdeyiz

Tektas.com'dan satın aldığınız
ürünler ömür boyu bakım garantilidir.