Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim    

En Zarif Yüzük Modelleri Nelerdir?

En zarif yüzük modelleri sana çok yakışacak! Parmaklarında zarafet taşımak istiyorsan tasarım ve göz alıcı şıklıktaki yüzük modelleri arasından seçim yapman gerekiyor. Zarif yüzük modelleri dendiği zaman aslında aklına tek bir model gelmemeli! Çünkü zarafet trendlere göre değil aynı zamanda senin tarz ve zevkine göre de şekillenir. Ancak son dönemde en zarif yüzük modelleri dendiği zaman akla aşağıdaki mücevherler gelir.

Tüm bu yüzük modelleri son yıllarda hem trend hem de zarif olmasıyla dikkat çekiyor. Kadın ya da erkek için nişan, söz veya alyans yüzüğü seçerken yukarıda sıraladığımız modellere göz atabilirsin. Özellikle zarafeti ellerinde taşımak isteyen kadınlar için bu modeller en iyi alternatifler olarak yansıyor.

En Zarif Pırlanta Yüzük Modelleri

Pırlanta her kadının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Işıl ışıl görüntüsü, zarafeti ve kalitesiyle her kadının parmaklarına yakıştığını da söyleyebiliriz. Zarif pırlanta yüzük modelleri baget zümrüt ya da farklı taş seçenekleriyle tasarlanabiliyor.

Genel olarak pırlanta zarif yüzüklerin karat değeri değişiyor. Değişen karat değerlerine göre fiyatları da farklılık gösteriyor.  Sana yakışacak ve tarzına hitap edecek pırlanta yüzüğü seçerken bütçeni zorlamamak için karat değerini de kendin seçebilirsin. Model seçimini yaparken bunu da göz önünde bulundurabilirsin. Tektas.com’da özel tasarım orijinal ve cazip fiyatlı zarif pırlanta yüzük modellerini her zaman bulabilir ve güvenle satın alabilirsin. Dilersen pırlanta zarif tektaş yüzük ya da standart alyans görünümlü modelleri inceleyerek tercihini kolayca yapabilirsin.

Zarif Altın Yüzük Modelleri

Altın her dönemin zamansız parçasıdır… Özellikle de yüzük dendiği zaman akla gelen ilk seçenekler zarif altın yüzük modelleridir. Zarafetin yanı sıra kalite, şıklık ve daha fazlasını sunan altın yüzük modelleri için de yine seçenek oldukça fazla!  Altın yüzükler normal gündelik kullanım ya da söz, nişan, alyans seçenekleri olarak çeşitleniyor.

Yani sınırsız bir ürün gamı olduğunu söylemek bile yetersiz kalacaktır. Hangi altın yüzüğün zarif olduğu yine tamamen senin zevkin doğrultusunda değişir. Altın zarif yüzükler arasından seçim yaparken model kadar ayar detayına da dikkat etmen gerekiyor. Genel olarak en düşük altın yüzük ayarı 8 ayardan başlayarak 14, 18, 22 ve 24 ayar olarak yükseliyor. Fiyat bandı da tasarıma ve ayarın seviyesine göre belirleniyor.

Kalp figürlü, beyaz altın, sarı altın, taşlı, taşsız, harf detaylı, sembol tasarımlı ve daha nice model, renk, tasarım arasından sana en yakışanı hemen seçmek istiyorsan tektas.com ürünlerine mutlaka göz atmanı tavsiye ediyoruz…

Zarif Yüzük Modelleri Fiyatları

Zarif yüzük modellerinde fiyat bandı tasarıma, renge, gramaja, altın ya da pırlanta olmasına göre değişiyor. Örneğin, altın yüzük modellerinde fiyatlar özellikle ayar seviyesine göre değişiyor. Pırlanta modellerde ise karat değeri fiyatların değişmesinde etkin rol oynuyor. Taşın kalitesi, değeri kadar yüzüğün tasarımı ve gramajı da yine fiyatların belirlenmesinde en yoğun etki gösteren bir diğer detay olarak yansıyor.

Ancak hiç endişe duymana gerek yok! Çünkü her zaman bütçene hitap eden zarif yüzük modelleri bulman tektaş.com ile çok kolay! Benzersiz ve sayısız ürün gamı, cazip fiyatlar ve trend modeller arasından seçimini yapabilirsin. İster hediyelik yüzük ister kendi tarzını yansıtmak için yüzük modellerini tektaş.com üzerinden güvenle, hızlıca sipariş edebilirsin! Unutma zarif olan her şey sana şıklık katarak, ışığını yansıtacak!

Back to Top
Heyecan verici yeni tasarımlar, kampanyalar ve çok daha fazlasını ilk öğrenen siz olun.


Ücretsiz Kargo

Ücretsiz Kargo ve Kolay İade

Tüm Tektas.com siparişlerinizde ücretsiz
olarak gönderim ve kolay iade imkanı sunuyoruz.

Sigortalı Gönderimler

Sigortalı Gönderimler

Siparişinizdeki ürünler size
ulaşana kadar %100 sigortalıdır.

Güvenli Alışveriş

%100 Güvenli Alışveriş Garantisi

Tektas.com'dan satın aldığınız
ürünler %100 garanti kapsamındadır.

Hizmetinizdeyiz

Hizmetinizdeyiz

Tektas.com'dan satın aldığınız
ürünler ömür boyu bakım garantilidir.