Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim    

Sevgililer Gününü Kutlamak için 10 Harika Fikir

Sevgililer Günü, Tektas.com markasının altın takıları ile aşkınızı taçlandırmanın mükemmel bir zamanıdır. Sevgililer günü gelmeden önce o günün planını yapmak ve farklı aktiviteler bulmak sevgilinizle geçireceğiniz o günü daha güzel ve özel kılar. İlişkinize yeni bir soluk getirecek bu özel günde klasik bir kutlamanın dışında sevgilinizle paylaşabileceğiniz farklı aktiviteler yapabilirsiniz.

Sevgililer günü için sevgilinize alacağınız hediye değil onunla geçirdiğiniz kaliteli zaman çok daha önemli. Bu sebeple 14 Şubat'ı özel kılmak için sevgilinizle yapabileceğiniz 10 harika fikri sizler için hazırladık. Nasıl kutlamayı seçerseniz seçin partnerinize unutulmaz bir sevgililer günü yaşatmanız mümkün. Siz de sevgililer günü kutlama fikirleri arasından birini seçerek eşsiz bir gün deneyimleyebilirsiniz. Sevgililer Günü'nü unutulmaz kılın, Tektas.com'un birbirinden güzel kolye, yüzük, küpe modelleri ile aşkınızı taçlandırın.

Sevgililer Günü Kutlama Fikirleri

Sevgililer günü yaklaşırken hemen herkesin aklında bulunan tek soru “Sevgililer günü nasıl kutlanır?” sorusu. Sizler için özel olarak hazırladığımız bu yazımızda sevgililer günü kutlamak için 10 harika fikri sunacağız.

 

 

1.  Güzel Bir Kahvaltı ile Güne Başlayın

Plan yapmaya günün en erken saatlerinde başlamaya yardımcı olan kahvaltı sayesinde günü başka bir sürü aktivite yaparak değerlendirebilirsiniz. Sevgilinize en sevdiği lezzetlerden oluşan bir kahvaltı hazırlayarak güne keyifli başlamasını sağlayabilirsiniz.

2. Birlikte Yemek Yapın

Sevgililer gününde birlikte yapılan aktiviteler her iki tarafı da mutlu eder. Sevgililer günü deyince akla gelen romantik bir akşam yemeği olduğu için sevgilinizle şık bir sofra hazırlayabilir, günü ikiniz için de unutulmaz kılabilirsiniz.

3.  Duygusal Bir Film İzleyin

Sevgililer gününde bolca romantizm ve aşk dolu bir film izlemek günü kutlamak için oldukça iyi bir fikir. Film seçimini birlikte yapabileceğiniz gibi seçimini kendiniz yaparak ona sürpriz bir film keyfi yaşatabilirsiniz.

 

4. Birlikte Keyif Aldığınız Oyunları Oynayın

Sevgililer günü kutlama sevgililerin birlikte kaliteli vakit geçirdiği en özel gün. Bu sebeple ikinizin de sevdiği oyunları oynayarak keyifli ve kaliteli zamanlar geçirebilirsiniz. Eğer sevgilinizle aranızda mesafe var ise online oyunlar ile aranızdaki mesafeyi yok sayabilirsiniz.

 

5. Sevgilinize Özel Pasta Hazırlayın

Sevgililer gününde yapılacaklar arasına onun kalbine giden yolun midesinden geçtiğine dair ufak bir ipucu eklenebilir. Mutfaktaki maharetlerinizi konuşturarak lezzetli bir sevgililer günü pastası hazırlayabilirsiniz. Aşkın simgesi olan kalpli pastalar 14 Şubat için oldukça anlamlı bir sürpriz olur.

 

6. Ona Sürpriz Hediyeler Alın

Tüm dünyada kutlanan ve en özel günlerden biri olan 14 Şubat hiç kuşkusuz hediyesiz olmamalı. Bu sebeple sevgilinize seçeceğiniz hediye oldukça özel bir hediye olmalı. Şıklık ve zarafet arıyorsanız, Tektaş'ın altın bilezikleri ve kolyeleri tam size göre. Dilerseniz işi bir adım ileriye taşıyıp hediyenizi kendi ellerinizle hazırlayabilirsiniz. Ya da aldığınız hediyenin yanına ufak notlar koyarak bir kutu içerisinde armağan edebilirsiniz.

7. Çiçek ve Çikolatayı Sakın Unutmayın

Romantikliğin en büyük belirtileri arasında bulunan çiçek ve çikolata sevgililer gününün olmazsa olmazları. Klasik kutlamaların vazgeçilmez ikilisi olan çiçek ve çikolata alarak sevgilinizi ufak jestlerle mutlu edebilirsiniz.

 

8. Birbirinize Mektup Yazın

Birbirinize olan sevginizi ifade etmenin en kalıcı halinden biri sevginizi yazılı bir şekilde ifade etmek. Süslü kırtasiye malzemeleri hatta bir mum ve mühür ile sevgilinize bir mektup yazıp 14 Şubat'ı çok daha özel kılabilirsiniz.

 

9. Bir Konsere Gidin

Sevgilinizle konsere gitmek, sevgililer gününde yapılacak en güzel aktivitelerden biri. Gününüze anlam katan canlı performanslar sayesinde çok eğlenebilir ya da romantik anlar yaşayabilirsiniz.

 

10. Güneşin Batışını İzleyin

Muhteşem bir gün batımından daha romantik olan çok az şey var. Birlikte huzurlu bir akşam yaşamak istiyorsanız bunun en mükemmel yolu birlikte gün batımı izlemekten geçiyor. Unutmayın ki hayat birkaç önemli ve mutlu olunan anlardan ibaret. Sevgilinizle sevgililer gününde güneşin batışını izlemek unutulmaz bir anı olur.

Back to Top
Heyecan verici yeni tasarımlar, kampanyalar ve çok daha fazlasını ilk öğrenen siz olun.


Ücretsiz Kargo

Ücretsiz Kargo ve Kolay İade

Tüm Tektas.com siparişlerinizde ücretsiz
olarak gönderim ve kolay iade imkanı sunuyoruz.

Sigortalı Gönderimler

Sigortalı Gönderimler

Siparişinizdeki ürünler size
ulaşana kadar %100 sigortalıdır.

Güvenli Alışveriş

%100 Güvenli Alışveriş Garantisi

Tektas.com'dan satın aldığınız
ürünler %100 garanti kapsamındadır.

Hizmetinizdeyiz

Hizmetinizdeyiz

Tektas.com'dan satın aldığınız
ürünler ömür boyu bakım garantilidir.